Ons verhaal

 

 

KENT Men Style Oostburg

Ervaring is de beste leermeester

Onze mannenmodewinkel opent al meer dan 100 jaar bijna dagelijks zijn deuren en is met ruim 400 vierkante meter winkelvloer uitgegroeid tot een begrip in de streek. Van generatie op generatie en van vader op zoon, keer op keer werden en worden de handen uit de mouwen gestoken om onze missie te doen slagen:

Uitblinken in persoonlijke aandacht en advies, service en kennis van producten.

 


Van naald tot draad

Wij streven er ieder seizoen naar om een gave en een zo gevarieerd mogelijke mannenmodecollectie te presenteren. Om als fysieke winkel succesvol en bijzonder te blijven, moet je je blijven onderscheiden van de massa. Veranderingen brengen, een stapje of drie extra zetten voor de klant en een ongedwongen sfeer creëren. De kleinste details bepalen of een winkel vandaag nog meetelt. Winkelen hoort een échte beleving te zijn. Een ervaring waarvoor je met plezier je kostbare vrije tijd wilt opofferen. Wij staan al 100 jaar voor je klaar en we plakken er met liefde nog eens 100 jaar aan vast!

 

Klerenmakende man

Sinds 2013, het jaar waarin de naam Van der Plas van de gevel verdween en plaats maakte voor onze huidige naam Kent Men&Style, is er een hoop veranderd. Kent Verduin, al sinds zijn achttiende werkzaam in de winkel, nam het (kap)stokje over en trok de stoute schoenen aan. Met de kennis en het advies van zijn ervaren voorgangers op zak begon hij aan wat verstelwerk. Een volledig nieuwe look en een hoop nieuwe merken die zich aan de winkel wilden verbinden waren het resultaat. Op de begane grond vind je de uitgebreide collecties van de meer dan 30 merken die wij voeren. Ruimtelijk gepresenteerd, met shop-in- shopconcepten.

KENT Men Style Oostburg

Het bleef echter niet bij wat verstelwerk. Wij hebben ons de afgelopen vijftien jaar verdiept in de wereld van de maatkostuums. Een maatpak is uniek, straalt klasse uit en voldoet altijd aan je wensen. Voor een trouwkostuum of een business suit ben je bij Kent Men&Style aan het juiste adres.

 

Onder één hoedje

Kent begon na al deze ontwikkelingen wat uit zijn jasje te groeien. Een tekort aan winkeloppervlak heeft ons eind 2016 doen besluiten de leegstaande bovenetage te betrekken bij onze winkel. Een met daglicht overgoten open vide achter in de winkel leidt je een geheel nieuwe wereld in. Op de afdeling van de eerste etage draait alles om het kostuum. De stijlvolle Kostuumkamer ademt luxe en comfort. Hier kun je in alle rust een kostuum uitzoeken of samenstellen aan de hand van ons maatkostuumprogramma.

Van jeansbroek tot trouwkostuum, van sneaker tot nette schoen, Kent Men&Style is een one-stop-shop. Hier kun je als man alles vinden voor je garderobe. Nieuwsgierig geworden? Spring gerust eens binnen. De koffie staat op je te wachten in onze bar.

 

Facebook KENT Men Style Oostburg

FACEBOOK

Instagram KENT Men Style Sluis

INSTAGRAM