Bruidegom

LET’S TALK SUITS!

 

Voor de mooiste dag van je leven komt er eigenlijk maar één trouwkostuum in aanmerking: het perfecte. Met minder hoef je als bruidegom geen genoegen te nemen. Een kostuum dat je op het lijf is gesneden én aan al je wensen voldoet. Een maatkostuum dat bovendien uitstekend matcht bij de outfit van je trouwpartner. Op deze dag móet alles kloppen en dat zál het ook! De weg naar het altaar leg je in een maatkostuum onbezorgd af!

Heb je al een trouwoutfit in gedachten of weet je juist totaal niet waar je moet beginnen? Zie je door al de stoffen het uiteindelijke kostuum niet meer? Wij helpen je graag op weg! Een voorkeur voor blauw of grijs? Keuze à volonté! Traditioneel in het zwart of juist opvallen in een minder voor de hand liggende kleur? Say yes & impress! 

Wij zijn met onze maatkostuums gekend in Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland), West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (België).  Verder zijn wij een aantal keer per jaar te vinden op diverse trouwbeurzen van Trendy Trouwen in Brugge, Gent, Oostende en Zedelgem om toekomstige trouwkoppels te woord te staan.  Houd onze website of Facebookpagina in de gaten voor verdere informatie.
De prijs van een maatkostuum? Onze prijzen variëren van €699 tot €1500. De prijs wordt bepaald aan de hand van de gekozen stof. Houten knopen, gekleurde stiksels, een andere kraag, je trouwdatum in je colbert laten borduren? Er worden geen extra kosten in rekening gebracht! Je weet dus meteen waar je aan toe bent.

Facebook KENT Men Style Oostburg

FACEBOOK

Instagram KENT Men Style Sluis

INSTAGRAM